Privatlivspolitik

Virksomheden PowerMedic består af PowerMedic ApS og datterselskabet PowerMedic Lasers US Inc. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi registrerer og benytter personlige oplysninger, som er indsamlet digitalt

Hvilke data registrerer vi?

Virksomheden registrerer følgende persondata:

Personhenførbare informationer som f.eks.: Navn, e-mail adresse, telefonnummer, IP-adresse, besøgshistorik.

Hvordan registrerer vi dine data?

Du videregiver selv de fleste af de data, som vi registrerer. Vi registrerer og behandler data når du:

  • Opretter en ordre på vores hjemmeside
  • Indtaster personlige oplysninger via forum, formularer eller e-mail
  • Benytter vores hjemmeside og tillader cookies i din browser
  • Besøger vores virksomhedsprofil på sociale medier
  • Ringer til os
  • Skriver til os på e-mail eller via online chat

Vi modtager også lejlighedsvis og indirekte personoplysninger fra følgende kilder:

  • Virksomhedsdatabaser
  • Robinsonlisten

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi registrerer dine personoplysninger for at gøre det muligt at:

  • Oprette og administrere din konto hos os.
  • Overholde regler for salg af medicinsk udstyr, hvis du ejer et produkt, som er produceret af os.
  • Sende tilbud vedrørende andre produkter og services, som vi tror, at du på baggrund af din profil kunne være interesseret i.

Når vi behandler en købsordre, så sender vi I nogle tilfælde dine personoplysninger til finansielle partnere med henblik på kreditvurdering og/eller indgåelse af leasingaftaler.

Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

Virksomheden opbevarer dine oplysninger sikkert på vores adresse, som er overvåget og forsvarligt aflåst bag dobbelt lås. Digitale oplysninger gemmes bag firewall på sikrede og overvågede servere.

Virksomheden opbevarer dine oplysninger I en periode på 5 år. Er der tale om personoplysninger, der relaterer sig til ejerskab af medicinsk udstyr, udvides perioden til 10 år af hensyn til informationspligt og mulighed for hjemkaldelse af udstyr.

Når perioden er overskredet slettes personoplysningerne fra vores digitale arkiver.

Marketing

Vi vil gerne sende information om produkter og services, som vi tror vil være relevante for dig.

Hvis du har accepteret at modtage nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale, så har du altid mulighed for at ændre din præference. Du kan til enhver tid tilkendegive, at du ikke længere ønsker at blive kontaktet i markedsføringsmæssig øjemed.

Hvordan er dine rettigheder i forhold til databeskyttelse?

I overensstemmelse med GDPR så har du som individ følgende rettigheder:

  • Du har ret til at få oplyst hvilke persondata vi har registreret om dig
  • Du kan til enhver tid få opdateret dine data hos os, hvis de ikke er korrekte eller fyldestgørende
  • Du har ret til at få slettet hele eller dele af de personoplysninger vi har registreret om dig, medmindre oplysningerne er nødvendige i forhold til opfyldelse af virksomhedens lovmæssige forpligtelser
  • Du har ret til at bede om, at anvendelsen af dine personoplysninger ophører eller begrænses, medmindre behandlingen er nødvendig i forhold til opfyldelse af virksomhedens lovmæssige forpligtelser
  • Du har ret til at få udleveret eller overført dine data i digital, struktureret form i et format, som er almindeligt accepteret ved indlæsning i IT-systemer.

Hvis du ønsker at benytte dig af ovenstående rettigheder, så kontakt os på e-mail: info (at) pmlas.com eller via kontaktformular på vores hjemmeside.

Vi behandler forespørgslen inden for 30 dage.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som lagres på din PC for gemme standard internet log og information om besøgsadfærd. Når du besøger vores hjemmesider, så registrerer vi muligvis information om dit besøg gennem disse cookies eller tilsvarende teknologi.

Hvis du vil vide mere om cookies, så kan du læse mere her: www.allaboutcookies.org eller her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til flere formål, herunder at forbedre din brugeroplevelse, når du besøger vores hjemmesider. Cookies sørger for at hjemmesiden ”genkender” dig, letter udfyldelsen af formularer, hjælper med at huske login information og hjælper os til at forstå, hvordan vores brugere benytter vores hjemmeside.

Hvilke typer cookies bruger vi?

Cookies inddeles typisk i tre kategorier, og vi benytter os af alle tre på vores hjemmesider:

  • Funktionalitet – sikrer at hjemmesiden genkender dig og husker dine valg. Dette kan bl.a. være sprog, lokation og værdier i udfyldte formularer. Dette er et miks af egne og tredjepartscookies.
  • Statistik – vi benytter disse til at registrere besøg og handlinger på hjemmesiden. Herudover registrerer vi din browsertype, operativsystem samt din IP-adresse.
  • Markedsføring – vi deler I nogle tilfælde cookies med vores markedsføringspartnere. Det drejer sig ofte om Google, Facebook og andre sociale medier, hvor du efter et besøg hos os muligvis vil støde på annoncer fra os baseret på dit besøg på vores hjemmeside.

Sådan håndterer du cookies

Du kan indstille din browser til ikke at acceptere cookies, og ovenstående hjemmesider beskriver, hvordan du kan fjerne allerede gemte cookies fra din browser. I nogle tilfælde risikerer du dog, at vores hjemmeside slet ikke fungerer, hvis du helt fjerner cookies.

Tredjepart

Virksomheden benytter sig med mellemrum af underleverandører til at udføre opgaver for os, som kan indebære anvendelse af data fra vores hjemmeside. Disse underleverandører har i disse tilfælde adgang til de same data fra vores hjemmeside, som vi har. Underleverandørerne er kontraktligt forpligtiget til ikke at benytte disse data til andre formål end dem, som er beskrevet i deres aftale med os.

Andre hjemmesiders privatlivspolitik

Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vores privatlivspolitik gælder kun for vores egne hjemmesider, så hvis du klikker på et link, så er det dit eget ansvar at orientere dig om deres privatlivspolitik.

Beskyttelse af børns personlige oplysninger

Vores produkter er ikke beregnet til børn og unge under 18 år. Vi registrerer ikke med overlæg børns personlige oplysninger. Hvis du som forælder eller værge bliver opmærksom på, at dit barn har udleveret personlige informationer til os uden tilsagn fra dig, så kontakt os venligst.

Når vi bliver opmærksomme på et sådant problem, så vil vi hurtigst muligt fjerne barnets personlige oplysninger fra vores systemer.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Virksomheden kontrollerer og opdaterer med jævne mellemrum denne privatlivspolitik. Seneste opdatering var 20. Maj 2020.

Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik, de data vi har registreret om dig, så kontakt os på:

E-mail: info (at) pmlas.com eller via kontakt formularen på vores hjemmeside.

Sådan kontakter du relevante myndigheder

Hvis du ønsker at klage eller ikke føler, at vi har behandlet dine personoplysninger på tilfredsstillende vis og i overensstemmelse med generelle retningslinjer på området (GDPR), så kontakt Datatilsynet, som i Danmark er ansvarlig myndighed på området: https://www.datatilsynet.dk